Hallå! Vill du börja jobba med oss? Vi är ett nischat Management Konsultföretag med fokus på att effektivisera och förbättra företags IT-inköp genom förändringsledning av både IT-funktioner, inköpsorganisationer och företagens outsourcingpartners. Där vill vi skapa värde och göra skillnad hos våra kunder. Vi har funnits på marknaden i två år och vi fortsätter att växa organiskt. Nu söker vi fler kollegor som vill jobba med oss. Kolla här nedan om du är en kollega som vill jobba med oss.

Vad en kollega är för oss

Vi söker konsulter som har erfarenhet från att ha jobbat med att driva IT-projekt, förändringsprojekt inom IT och / eller IT-inköp, erfarenhet från att jobba i kundernas organisation för att med egen kraft påverka och göra skillnad.

 

Vi vill gärna påverka vår egen situation och vardag och lägger vår egen energi på att attrahera både nya kunder och uppdrag varför att jobba med sälj behöver vara en naturlig del av din personlighet.

 

Att vara nyfiken och intresserad av att skapa nya och bestående relationer ser vi också som en viktig egenskap för att kunna bli en kollega på Checker Consulting då vi också vill vara naturliga rådgivare åt våra kunder.

 

Då du har jobbat / jobbar som managementkonsult så vet du redan hur det funkar med kunduppdrag, rapporter, strategier, styrgruppsmöten, tidrapportering och allt som följer med det. Vi ser helst att du har jobbat i minst 10 år varav 5 år behöver vara från konsultbranschen.  

 

Just nu söker vi följande två kollegor

Du som har mer IT-erfarenhet: Vi söker dig som har haft din primära hemvist som IT-konsult / managementkonsult inom IT där du har drivit förändringsprogram, projekt som involverat både inköp, outsourcing, om-outsourcing frågor så att du bidrar med din erfarenhet från beställarsidan.

 

Du som har mer inköpserfarenhet: Kollega som kommer från IT-inköp:: Vi söker dig som har haft din primära hemvist som IT-inköpskonsult / managementkonsult inom IT-inköp där du har drivit förändringsprogram, projekt som involverat både IT-funktionen, outsourcing / om-outsourcing frågor så att du bidrar med din erfarenhet från inköps- och leverantörsidan.

 

Vi vill gärna att du börjar så snart som möjligt.

 

…. och Motor?

 

Det kan vi berätta om när vi får chans att träffa dig. Har du några frågor eller vill söka så finner du mina kontaktuppgifter här nedan:

 

marcus.fahlstrom@checkerconsulting.se

Telefon: +46 73 509 8053

 

   Mvh /Marcus Fahlström, VD